Baby Tidur

Normal ke baby umur 3bulan asyik tido je? Bangun pukul 10am, tidur balik kul 1130am, lepas tu bangun balik pukul 4pm then tidur balik 6pm.. Tjaga sekejap then tidur balik pukul 8pm - 10am keesokkan harinya.. Malam jaga kejap2 utk minum susu..

Baby Tidur
18 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Sama mcm baby sy hahahaha kuat tidur pagi pukul 9 tdr bgun kjp minta susu main2 apa semua dah tu sambung pukul 2 smpai petang pukul 6 then malam tdr pukul 9 bgun pun minta susu je pastu tdr balik πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ mak sy cakap sebab time sy pregnant kuat tdr tak tau lah betul ke tak 🀣

VIP Member

Normal, alhamdulillah senang sis nak buat kerja sebab baby asyik tidur πŸ€—. Kalau baby tak nak tidur dan asyik terjaga tu yg peningπŸ˜‚πŸ€­

3y ago

ya sesama....🀣🀣

Ok la tu sis. Baby sya pula siang lena btul tdur, kalau mlm ssah nak tdo trutama jam 10 smpai subuh. Tdur2 ayam. πŸ˜…πŸ˜…

3y ago

Baby sy pn cmni..dlm pantang.. Stress btol.. Mlm bjaga smpai subuh.. Siang tdo lena.. Skrg dah ok sikit.. Siang xmau tdo sgt.. Mlm lena.. Bgn kjap2 je susu.. Dah bolehlah ibu dia tdo mlm.. Klau x..mmg stress bjaga mlm dlm pantang..

Ank sy bnyk jga drpd tdo....tdo 2 jam bngun myusu..tido 1jam stgh bgun mnyusu..cm tu la lbih kurang..huhu

VIP Member

berapa kali minum susu? kalau ikutkan normal. baby sy pun mcm tu sbb tu mmng waktu tidur dia.

mmg sis baby 3mont mmg kerap tido ,, klu dh lps susu sdp lh tdoπŸ˜ƒ

Normal.. Dia tido nk bagi semangatkan lagi bdn dia.. 😊

Super Mum

.. normal je.. kbnyakan baby suka tido..

Masa peknen sis kuat tdr kotπŸ˜›

Normal tu sis. Menyusu badan ye?