Baby kerap tidur

Hai mommy nak tanya, baby saya baru 22hari, normal ke kalau baby kerap tidur, dia bangun bila nak susu (df) je lepas 20 minit mcm tu dia tidur balik, pernah saya kejutkan juga sbb risau, baby bangun sekejap menangis and tidur balik, petang jam 4 begitu baru dia bngun betul betul..

2 Balas

Normal. Newborn banyak tidur tu bagus untuk tumbesarannya. Boleh guna tracker tidur dlm apps ni

7mo ago

Terima kasih respon

normal je sis, cara diorg membesar . janji dia minum susu byk .