Baby Masih Belum Boleh Merangkak Dan Duduk

"Normal ke baby sya yg sudah nk msok 9 bln mseh blom blh merangkak maupun dduk...dan gigi pon blom tumbuh...???"

12 Balas

Normal sis..stiap bby prkembangan berbeza.. mcm ank sy xmerangkak tw..trus berdiri..duduk pn x pndai sblm ni..msuk umo 9bln br bljr duduk...jgn risau tw..its take time..kekdg ank akn skip step nya..nti akn undo step yg dia tak buat lg.. 😉✌ank sy pn blum tumbuh gg juge 😉

4y ago

Yela kita xtau...dh tau xpe dh kn...hihihihi xde larh rsau sgt..😄