luahan

hai assalamualaikum mommy.. baby sy dah nk msok 9 bulan.. blom pndai merangkak.. tdi ade sis tu ckp, "dh 8 bulan blom pndai merangkak".. sy rse mcm sedih sikit.. sis tu pon bndingkak baby sy dgn anak dy.. erm.. sy thu stiap prkembangan anak xsama tpi bile dh kena bnding2 nie rse, mcm2 rse dlm hati.. ??

2 Balas

semua ank x sama prkembanganny sis.. ada cepat ada lambat.. abaikan mulut macik bawang ..

Xperlu terasa. Pk positif. Mgkin bb sis akan cpt berckp dri berjln. Btl semua bb x sama & x blh nk banding2 kan sama sekali. Just msuk telinga kanan & kua telinga kiri

5y ago

in shaa ALLAH mommy.. tq 😊😊