baby memerap

Normal ke baby 4 bulan asyik nak memerap dan sentiasa nak main dengan kita je, and kita kena ada dekat sebelah. Kalau tak meragam. Kalau tinggal sekejap pergi toilet or masak memang akan menangis teruk.

2 Balas

Mcm anak sya dh 6 blan msih jgak nk bekepit dgn sya trmsuk daddy dia. Hilang skjap mula nk nangis. 😂

4y ago

Anak saya tak nak dengan daddy dia sangat, lebih ke ibu dia. Kalau saya mandi ke apa, memang jenuh la dengar dia bising even daddy dia ada jaga kejap.

Time ni memg bany nk seseorg tman ye main...harap bersabar lah...time masak kena tggu baby tidur dulu