Baby 2 bulan 11 hari

Hi ibu ibu, normal tak baby takleh kena tinggal maksud nya kalau kita nak masak ke letak dia, dia nangis tak boleh nak main sendiri atau senyap 😂😂#firstmom #pleasehelp #ingintahu #seriusnanya

4 Balas

Anak saya pun mcm tu. Tips saya buat kerja sambil cakap2 dengan dia. Make sure jgn buat dia rasa sorang2. Kalau mandi pun saya bukak pintu sambil panggil dia nyanyi2 😂 stkt ni menjadi. Sempat la nk cuci muka sabun kejap

normal 😅 sya pon tengah alami sknrg klau tinggal skejap je nangis sbb xde org 😂 nk mengempeng je .. yg penting mommy jgn stress keep positive klau baby nangis mommy angkat baby bawak siar2 kt depan ke huhu

saya 1st mom pun mcm tu.. last² tggu baby tidur.. baru la boleh buat kerja.. mandi semua la.. 🤣🤣

Normal 😂😂 sabarlah ye layan je dia kalau nk kencing kena laju2 hahaha