Tidur siang, malam berjaga

Nak tanya, normal ke baby 20 hari ke atas tidur siang lama. Malam berjaga kadang kadang. Kadang kadang lena tidurnya. Memerap pun sama.

2 Balas

baby 0-3 bulan masih dalam fasa newborn. belum reti bezakan siang dan malam. sebab dah terbiasa dalam perut ibu yang 24 jam gelap. awak follow ig baby language. ada banyak info pasal baby.

1y ago

you're welcome awak 🤍

tu la yg saya alami skrg.. baby 1bulan .. mlm dia berjaga.. siang pun mcm tu tdur skjp2 jer.. mata pun jdi mata panda tk cukup tido😔

12mo ago

skrg ok dh.. tpi nak bagi dia tdo mlm susah sikit.. nak main jerr.. nnti penat sgt main.. baru tdo