Bayi 2 bulan berak lebih 3 kali

Normal ke baby 2 bulan berak smpai 4 kali..

3 Balas

Normal rasanya. Anak saya full bf. Berak ade la dlm 6 kali sehari. Tapi berak sikit sikit. Kena tengok najis jugak. Kalau mcm berbuih ke lendir ke. Nanti makin besar dia makin kurang berak. Tapi kalau nak kepastian. Snap gambar najis, nanti boleh tanya doktor.

normal tu. 0-3m tu fasa newborn lagi mmg bnyk poo poo. dah masuk 5bulan ⬆️ kurang kittt

normal.

2y ago

walaupun minum formula campur susu badan? thank you reply sis