Bayi berak kerap dan berak 2 pagi

Saya nak tanya bayi saya sebelum ni pernah kena infection e coli. Dia berak berdarah tapi tak masuk antibiotics pun sebab baby actif dan yang berdarahnya sekali je. Tapi lepas tu bayi jadi kerap berak. Sehari dalam 2 ke 3 kali. Sekarang ni dah 3 malam berak 2 pagi. Normal ke?? Baby susu fm sebab lactose intolerance

1 Balas

baby umur berapa ? baby minum susu lembu ke kambing ? kerap berak tu cair cirit birit ke ?

1y ago

Baby 8 bulan. Susu similac lactose free sebab ada lactose intolerance. Mcm mash potato kadang2 cair. Semalam macam kahak lendir sebab tengah batuk