mohon mummy2 sudi jwp

normal ke awal pregnant ada keluar brownish sehari je , saya dari 5w sampai 8w keluar brownish , seminggu tu memang wajib keluar 2x .. perut x sakit x apa , docter dah bg ubat kuat rahim tp tetap ada jgak keluar brownish tu ..

7 Balas

Klu risau gi jumpa doktor pakar,minta nasihat beliau. Tanya di sini pun bukan boleh buat apa2,kami bukan doktor o&g. Klu ikut pengalaman saya keluar brownish mcm tu ectopic pregnancy (kandungan luar rahim). Tapi klu doktor dh scan ikut atas ke bawah ke ada janin dalam rahim ok la tu. Ikutlah nasihat doktor.

Better ke klinik atau hospital lagi. Beritahu doktor yg brownish tu masih keluar Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

Maaf nk tnya, skrg baby cmna eh? Sbb sya pun alami bnda yg sama mcm sis skrg

Bleh jd normal @ ancaman keguguran...kena jga diri jgn buat benda berat

Better g gynea..Tanya pd yg pakar puan..

4y ago

5-6 weeks nampak baby bump?😂 Funny plak rasa, melainkn buncit nampak la baby bump.

.saya dari 5 minggu sampai 11 minggu keluar spotting tapi bukan hari2..doktor bagi ubat duphaston kena makan sampai 5 bulan..

Kena banyakkan bed rest