BANGUN MALAM

Normal ke anak kerap bangun malam? Anak saya dari menyusu badan sampai la dah sekarang umur 3 tahun 3 bulan minum susu full cream. Dia hari2 bangun malam tanpa gagal 😭 Kalau tak bangun malam langsung tu boleh kira dengan jari dan saya syukur gila kalau dia lena sampai ke pagi. Sebab tu la kot Allah belum bagi rezeki yang kedua. Serious saya stress 😭 Dia taknak dengan ayah dia. Taknak langsung. Lagi mengamuk ada lah. Makin stress saya 😭😭 Pernah guna balm tasneem. Spray punya, calm balm. Dia bagi anak saya cepat tidur je. Tapi still bangun malam. Memang tak jalan. Puas bagi makan kenyang. Kenyang ke tak kenyang ke tetap bangun malam. Esok pagi nak kerja lagi 😞

1 Balas

kaka sy .. dia x bagi ank tdur pagi smpai tngh hri.. bila mlm dia lena tdur