Kerap menyusu bayi 4 bulan

Bby sy makin naik bulan makin kuat mnyusu lagi” kalau malam . 2 jam Skali bangun kadang sejam Skali bngun 🫠 ank sy full bf ,da try nak campur kan susu formula bgi dia kenyang kot” la air susu sy ni tak cukup bgi dia , tpi dia tolak 🙃 darı süsü yg murah sampai kemahal sy try tpi sma juga dia taknak . Kadang stress juga malam” sebab sy tak dpt tdr cukup . Ada tak alamı situasi yg sma ?🥹#firstmom #pleasehelp

1 Balas

same.. skrg bb nk msuk 4 bln.. klau bb naik cantik bln2 n kencing bnyk tu tnde bb ckup susu.bb sy bgn mnyusu lepas kenyang tido.. kdg 4kli bgn.alhamdulillah ok bg sy