Anak belum boleh sebut perkataan

Normal ke anak 1 tahun 3 bulan tak boleh bercakap lagi maksudmya sebut nak, dia boleh sebut mama papa, baba, dada dam seangkatan dgnnya, sy risu sebab mertua ckp anak sy lambat bercakap.

7 Balas

kalau ikutkan umur, tu normal sis.. jangan biasakan bercakap pelat je dengan anak.. sbb nanti dia akan terikut apa yang kita cakap.. cakap je macam biasa.. ni berdasarkan pengalaman saya jelah sis.. maaf kalau ada silap..