6 minhggu 4 hari.

Normal ke ade rasa dup dup kecil On of masa megandung 6 minggu ?? Itu dari baby ke angin saje ??

2 Balas

Either angin atau heartbeat sendiri je. Masa pregnant, jantung akan pam darah dengan lebih banyak dan laju ke seluruh badan. So secara tak lansung akan buat kita boleh rasa pulse (dup dap) tu kat bahagian salur darah aorta badan (perut yg awak cakap tu).

Rasa guna tangan ke macam mana? Kita tak boleh rasa denyutan jantung baby sendiri