9w1d

Normal ke 9w x nampak janin.. ? Doktor minta repeat scan 3 minggu lagi.. Minta2 ade keajaiban... Ttc 3y.. Doakan sy ye..

13 Balas

Pikir positif sis sbb ape yg kita pikir tu la yg akan jadi. Sematkan dalam hati semua baik2 shaja 🤗 x nak overthinking and risau ye. In shaa allah repeat scan nnt da nmpak. Amin ♥️

4y ago

Aamiin.. YaAllah ya mujib.. Moga ade keajaiban..

Normal.. Sy doktor nmpak selepas 11 minggu mula2 doktor ingat dah set appmnt untuk cuci tp tgk2 ada jantung dah..

Sy pon mcm tu mula2 dlu sis .. Dh 12w baru nmpk .. Sy jugak ttc 6y .. Alhamdulillah akhirnye ALLAH SWT beri rezeki .. 😍

4y ago

Aamiin ya Allah ya mujib.. Mudah mudahann ada rezeki sy tahun ni..

Insyaallah semoga baik2 aje kandungan awk..ada Yg sy baca blum nmpk ada yg dah Nampak.doa n pkir positive ye sis.

4y ago

Aamiin sy pn mcm ni jgk dlm brapa mnggu lepas .nmpk kantung je lpas 2 mnggu mcm tu scan baru nmpk janin dgn heartbeat time tu sy baru 7weeks.

Normal sis.. Insyaallah xde apa2... Nk2 lagi kalau pundi kencing kosong masa scan.. Kalau tvs mmg boleh nampak dh

4y ago

Tu laaa harap 3 minggu lagi dah nampak.. Aamiin..

Normal sis . Sy pun lambat nampak .. scan ikot bawah bru nmpk .. bykkn berdoa in sha Allah rezeki awk sis

Normal sis. Saya 10w tak nmpak lhi scan atas. Scan bawah baru nmpk ..

4y ago

Yeke.. Tulaa sy risau sbb sblom ni kene d&c sbb mcm ni jgk.. 😥

Normal.. In shaa Allah 10w scan blk.. Moga Allah permudahkan

insyaallh doa baik2 sis

normal