Help me please

Normal ke 6 minggu scan nmpk kantung je

6 Balas

Normal sis. Sy pon scan 6 minggu nmpk kantung. plak tu doc ckp kantung besar sptotnya janin da bleh nmpk. terus berderau darah. tapi 7 minggu lbh scan kebetulan sbb nak cek keputihan byk. doc scan ckp da nmpk jelas janin n da ade heartbeat. Alhamdulillah. sis jgn stress2 ye.

8mo ago

Aamiin. Utk awak pon sama tau 😊

Hai awak, normal tu. Seeloknya scan semula w12. Jaga diri ok, selagi tak ada apa² pendarahan / sakit perut yang kuat in shaa Allah kandungan sihat. Semoga Allah lindungi kandungan kita. Aamiin

9mo ago

terima kasih aamiin

normal tu, boleh repeat 3 ke 4 minggu lagi.

Normal sis. jgn rsau

Normal je awak

normal.

9mo ago

tq membantu