Janin 6 minggu

Normal kah scan 6 minggu cuma nmpk kantung saja?

Janin 6 minggu
6 Balas

sy sis hrtu x nmpk kantung pn... tp sy pregnant 6weeks dh... skli masuk 8weeks sy cek skli lg mmg jelas nampak baby n kantung skli 😁 So sis kna tggu dia msuk 8weeks ke atas bru blh nmpk baby tu

7mo ago

terima kasih atas perkongsian 😊

Normal, biasanya 8minggu ke atas baru nampak janin dan heartbeat. Bawah dari tu jaranglah boleh nampak. Sebelum scan nnt minum air banyak2..

7mo ago

Saya tak pasti. Baru ni saya scan, tapi masa scan tak nampak jelas dan sono cakap sebab air kencing kurang. Dia tanya saya baru lepas kencing ke? Saya jawab ya. Pastu scan tvs baru nampak. Kena cas mahal plak 🤣.

Saya pun 6weeks, scan nampak kantung dan yolk sac sahaja. Dr cakap normal. Lagi 3 weeks Dr suruh repeat scan.

saya belum scan lagi and husband cakap scan dalam 8/9 weeks akan nampak janin and heart beat baby sekali 🥰

normal ...

normal