Usia kantung tak sama dengan minggu kehamilan

27/5 scan transvaginal tak nampak kantung 03/6 scan transvaginal ukuran kantung usia 5w Sepatutnya 6w++ LMP 17/4 **4hari ni alahan mual, dan sakit breast hilang. Siapa pernah alaminya? Normalkah atau memang ada masalah? Saya risau,bulan jan/2020 saya blighted ovum. Please help me 😢 takut berulang lagi. #firstbaby #pleasehelp #1stimemom #6week

2 Balas

normal sis .. mcm saya kalau ikut LMP due date saya 12hb 6 .. tp docter ikut tarikh first scan nmpk heartbeat ..jd due date saya 21hb 6

3y ago

amin..

nrmal sis..ikut ukuran scan doc

3y ago

Moga2 tak ada apa2..