Sakit semasa sujud

Normal ke 24w+ dah start sakit masa sujud? Bukan solat time kenyang pun. Sakit lepastu kena ambil masa nak sujud & bangun balik.

3 Balas

sm mcm sy dlu ms pregnant sakit ms sujud nak bangun pun rs susah dan sakit..lm2 sy solat duduk nk2 sy alami pp type 3.. lg jd risau bila sakit .mg dpmudahkan segalanya..aamiin

sy mse sujud x skit cme mse nk bgn nk pyah n x selesa. klu sis kerap sakit g cek dktr, then solat dduk. ad kelonggaran utk solat dduk.

sy nk sujud xsakit. cuma ats tulang punggung la dh rasa sakit. payah nk bgun