34 weeks …..

skrg asyik sakit bawah perut. nak bangun pun sakit, nak jalan pun sakit, time baring nak pusing kiri kanan pun sakit. semuanya sakit, nak sujud/rukuk pun sakit. cam awal je lg nak beranak

2 Balas

sakit yg bahagian bawah tu kan? rasa macam tulang sakit in between vagina kan maksud sis? itu normal sis, sy tnya nurse bahagian situ adalah urat paling besar jadi bila fetus membesar, dia akan menurun dan akan tekan bahagian tu. itu lah sakit dan tidak selesa. 😅

12mo ago

Sy dh 35w. Baby suka duduk belah ats lagi huhu. Xpenah lagi rasa sakit belah bwh. Agak2 bila dia nk turun ye😂

normal.. makin sarat dh..