11 weeks belum ada selera makan

Normal ke 11w takda selera makan lagi? Tak lalu nak makan apa2, tengok gambar makanan rasa loya. Boleh share mommies dapat balik selera minggu keberapa? Sy risau kot2 sampai 9 bulan masih takda selera..

28 Balas

Cuba makan berteman atau suami suapkan. Redha, sabar dan syukur dlm menghadapi ujian kehamilan

Saya 15 week baru ada selera mkn. Tu pun lepas doc suruh banyakkan minum air putih.

Normal sis. Berat saya sampai turun. Insyaallah nanti akan ada selera makn balik.

saya start tak lalu makan week 9-11, then dah start okay sikit lama2 bertambah okay hehe

1y ago

wahh Alhamdulillah rezeki sis tak lama sangat takda selera tu..sy dari 4w-11w sekarang masih lg belum lalu makan..

normal2. saya dulu pun cmtu. masuk week 16, selera bertambah hehe

normal sis . sy trimester ke 2 baru bole start makan yg berat2 .

normal..sy start 15 minggu baru ada selera mkn 😊

sama mcm sy lama lg perjalanan baru 7weeks.redho je