Tiada selera makan

hi mommies semua. saya pregnant dah masuk 9 weeks. tapi selera nak makan langsung takda. asal makan je nak muntah. sekarang saya makan buah dan nasi sikit sikit je. lauk semua tak masuk tekak. ada tips mommies kat sini nak naik selera makan tak?

1 Balas

mcm saya, makan ckit je. bila rse nk muntah terus stop & minum air masam ckit utk hilangkn rse muntah je. minum air madu + lemon. tp 1 hirup je sbb saya mmg jenis xmkan masam2 😊