30 weeks

ya allah sakitnye pinggang, menjadi2 sakit bile nk masuk third trimester ni. nk bangun sakit, nk rukuk solat pun sakit, baring nk ke kiri ke kanan pun sakit. buat benda semua x kena. mcm mane ni mommy semua. ada petua x?

1 Balas

Tak ada, cuma cherish the moment je sis, nanti rindu nak pregnant lagi , untuk solat, sy prefer solat duduk selese sikit, jgn paksa diri kalau tak larat, semoga urusan kita semua dipermudahkan, aamin