Belum ada susu badan

Normal ka, saya dah nk msuk 7bln tapi bekjm ada susu bdn. Sya terbaca kt group info hamil. 5-6bln pon dah ada susu

5 Balas

biasa je tu.. bukan semua org ada awal, kdang hari pertama bersalin,kdang 3-4 hari lepas bersalin. yg penting kena kerap bg baby hisap wlaupun susu lambat kluar

oww kdg bca info jd risau pulak..igt mmg ptt ada sbb misi ckp haritu 16w dah jd susu...pelik kita haha

terima kasih semua yg komen, bila pertama kali nk tukar stattus jd ibu ni. risau dia lain mcm.

ikot org sis....ade yg dh kluar ade yg xm..sy besalin bru kluar susu

normal sy dulu selepas 3 hari bersalin baru ada susu badan