Normal ka

Hi mommy semua , sya dah msuk 5week harini tapi kluar lendir susu macam ni . Normal ka ?

Normal ka
2 Balas

Doktor cakap selagi amount dia xbanyak, tak berbau, warna putih je. Bukan darah. Kira tak ada masalah. Normal. Nk elakkan keputihan cuma kne jaga kebersihan bahagian faraj tu, sentiasa kering, dan elak makanan manis.

sy x pasti la.nak kata keputihan tp mcm lain.perut awk ada rasa cramp x.alahan ada lagi x.sy rasa better awk pegi cek doctor terus yea