tidur dan kurang susu waktu malam

normal ka bayi 2 bulan kuat tidur. siang menyusu kuat mlm kurg menyusu.. contoh last susu jam 9mlm. dia akan bgn menyusu balik jam 1 atau 2 pg

4 Balas

Normal. Masa dalam pantang 1 jam @ 1 1/2 jam sekali menyusu. Sekarang dah masuk 2 bulan dia ada waktu menyusu…pukul 9mlm, pukul 1.30 dan 5.30 pagi

1y ago

Tapi kalau dia mnum just 2onz gitu je takpe ke? Sy risau dia tak cukup minum 🥲 sy kira2 ml dia mnum dlm sehari tak sampai 700ml, risau mak nye… anyone, please help