1st baby 25 weeks pregnant

Is it normal to have headache during 25 weeks pregnant? It's been 2 days already

16 Balas

Normal sis. Sy pon slalu sakit kple. Ada terbaca sorang doktor share kt fb aritu. Dia kata xde masalah kalau kita mkn panadol utk hilangkan pening tu time preggy. In Shaa Allah takde effect kt baby. Tp sy x pernah la mkn panadol lg setakat ni. Sbb mmg sejenis yg x suka mkn ubat dr dulu. Huhuhu. So sy akn cr bnde yg masam2 utk hilangkan pening. Mkn asam ke. Gula2 masam ke. Atau buah-buahan yg masam. Tp mkn sikit jelah. Buat ubat pening je. Alhamdulillah kurang sikit pening.

3y ago

smaa lah 26 week sakit kepala mcm nk pecah lepstu sakit sembelit. hahahhaha

Hi, its normal! But you may have to go and check if selalu sangat headache dalam 3x seminggu. Either high blood pressure or gastric. My doctor said bila pregnant, perut makin besar and angin gastrik berubah menolak ke atas. So that might be one of the reason sakit kepala. I had the same issue and issue fixed bila i makan on time and makan ubat.

sme...skit kepala..monitor BP tinggi smpi ke hosp Dr bg ubat tahan sakit..sbb keje xthn sgt nk tanggung skit kepala ... Dr kte sakit kepala stresss...mgkin sbb sy xckup rehat

normal..sy pregnnt ank pertama sakit kepala almost 8 bulan on off tapi takde alahan mual2 tu tajde dia tang sakit kepala je..ank kedua pon camtu jgk cuna xkerap sgt sakit kepala

me too , asyik pening nak muntah je 😭😭 tapi pksa gak bngun buat keje since dx dgn mertua .. rasa nk baring je lesu sungguh 😔😔

It’s normal. Just be sure that when you want to stand up do it slowly so that you dont get sudden blood rush 😁

sis2 sya nk tnya normal ke kalau 26 weeks baby kurang gerak sbb first time mngndung ermm risauu jugakk..

2y ago

sye pown mcm sis..ada hari baby aktif..ada masa nye mcm kurang😅baby first jugak..

saya pun sama 25 weeks 2 days,,ingat kan sebab kesan dari amik vaksin pfizer,,mmg penin + sakit kepala

Normal untuk wanita mengandung. Perubahan bdn. Tpi kalau rasa tak tahan tu baik jumpa doc..

25weeks ada yg sudah vaccine TT ke sist? ada kesan sampingan tak

2y ago

kalau saya rasa lenguh, cucuk pagi lps zohor tu dah Hilang effect dia.