Feeling

is it normal during pregnancy we feel like annoyed with our own husband? rasa taknak brckp. elok tak brckp, kalau brckp rasa nak angin jeeeeeeeee

9 Balas

🤭 🤭 Aahh pembawa budak nie mcm2.. Better jgn lyn sgt feeling tu kcian husband.. I pula blk2 nk cium bau bdn husband jer tp too bad we're both LDR, ssh nk jumpa berbulan2 baru jumpa .. plg2 pun pluk baju jer la time tdr mlm.. So u kira untung lah yer hari2 dpt tgk husband so hargai lah yer.. 😍😍 Enjoy ur pregnancy journey mommies..

Saya pun..tiap kali bcakap msti akan rasa annoying je..nasib husb faham n bcakap pun apa yg perlu..yes awal2 prgnant dia bgurau pun rasa macam xkena je..endup kita pulak yg rasa tah pape je..tp jgn diikutkan sangat..nnt lama2 hilang sndri rasa tu..

Yesss. It’s hormones. My early pregnancy dulu i rasa my husband has something awful smells and i dont feel comfortable to be near him. And kalau bercakap pun rasa sepatah2 saja. Malass nak layan lawak2 bodoh dia... or the conversation..

Hormon orang mengandung kan lain macam sket. Saya pun macam ni juga. Menyampah nak tengok muka dia. Cakap pun takde, kadang2 bleh jadi gaduh sebab benda kecik je. Nasib dia faham. 😂

Haah sis.. tp jgn layan sangat emosi tu.. nnt terbawa bawa.. mcm sy awal awal hari tu tk boleh bau dia.. sabun dia pakai pn tk boleh nk bau.. tp lama lama dh masuk 4/5 bulan ok je

lain org lain hormon dia .. hahaha.. ,😆.. i tak boleh langsung kalau dia sendawa ke .. mcm melekat jer bau hahaha

Yes, normal haha. Saya macam tu bila 1st trimester. 2nd trimester ni rasa nak berkepit je pulak 🙈

yes, lgi2 masa 1st trimester. selalu sgt angin dgn husband.

Haha totally normal