Hamil 8 minggu tapi hanya kantung saje ada,janin x de

Normal atau tdk ye?

8 Balas

7-8w kebiasaannya janin dn jntung dh detect...tp myb prsenyawaan lmbat, kmgkinan janin still kcik...bleh repeat 2w lg, msa 10-11w g scan...better try klinik swasta, mesin lbih elok dn cri yg Doc mmg bhagian o&g...klu xde jgk, xde rzeqi...insyaAllah akm dtg ad lg

lain org lain cara mengandungnya xpa think +ve lagi..repeat scan nnt 10week yaaa..smoga ada rezeki baby yg sihat aaminn2 🤲🏻

boleh jdi normal, boleh jadi tidak. hanya doc yg dapat pastikan puan.. puan dtg scan lagi nanti 10 atau 11 weeks ya..

saya pun baru scan semalam. 8w6d. nampak kantung je. doktor suruh datang lg 2minggu. harap baik2 saje. insya Allah.

Teruskan positif..doc penah ckap jgk kandgan sye xmanjadi..tp kte kne positif je..lain pregnancy lain keadaan die.

3y ago

Kandugan sye lewat sminggu dr tarikh edd sbnr..lepas scan week ke 5..

Depend mom. saya anak dua² hanya kantung saja nampak. selepas 10minggu baru nampak.

Tak normal

depends