saya hamil 6 minggu 1 hari...kantung nmpak tapi janin x nmpak

Minggu keberapakah akan nmpak janin

12 Balas

Saya pon sama, 6 minggu jgk ..scan doc kate x jmpe kantung..tp yg x syok nye dieorg suspect kandungan luar rahim 😔...harap2 nye tidak la...doa kn sy ye semua..😌

4y ago

Sy pon mcm tu..g swasta scan xnmpk...kemungkinan luar rahim juga..tp doktor swasta bg surat suruh hntr ke hospital..dh g hospital. Scan biase xnmpk juga..lepas msokkn scan dari bawah baru nampak kantong..

Mcm saya pon sama7 weeks.. tk nmpk pape.. nmpk kantung ja.. pastu scan lg 10weeks baru nmpk baby.. InShaAllah semoga Allah lindungi sis n baby

Normal sis lagi2 kalau 1St baby. Saya pun mcm tu. Scan balik 10w keatas nmpk baby dh.jgn fikir sgt ye.enjoy ur pregnancy

Sy scan 11w baru nampak janin. Mmg saja xnak p scan awai². Fez scan masa 6w. Mmg nampak kantung sahaja.

Mcm sy pulak mse scan 5 weeks bru npk kantung.. scan balek 9 weeks npk dh janin n heartbeat 😊

Ikut org jg. Mcm saya 6weeks pun nampak kantung kosong je. 8weeks baru nampak jantung & janin

Mungkin sesetengah org ja , saya scan time 6week 2hari dah nmpak baby and jantung brgerak .

Depends. Mcm sy 8w dh nmpk janin n hearbeat. Tp ada org nmpk lewat lg.

try scan lg lps 2 mgg sis.. kdg tu mmg lmbt cket br bleh nmpk..

Masih awal tu,sy scan 9week baru boleh nmpk janin