air kencing kotor

nktnya ibu ibu tips untuk kurangkan air kencing kotor. check bp dgn urine sbb berat naik mendadak, lepastu urine asyik sangkut kotor je, hari jumaat ni pergi lgi klau kotor lagi sekali nkkena ambil sample yg 24jam pastu nkkena hantar sample tu ke hospital. klau result tkelok jugak apa tindakan diorang ye ?

6 Balas

saya makan ubt hosp bagi ... and amalkan air barli kosong ... sambil tu ambik air kosong lah jugak .. Alhamdulillah beransur baik