Bahaya X?

Nk tye knp jd mcm ni? Ap perlu buat?

Bahaya X?
8 Balas

better puan bwk ank puan ke klnik untuk dptkn rawatan ..lg better puan tanya pada yg pakar..dalam ms yg sm bby blh dptkn rawatan dgn segera dan cpt sembuh serta tidak memudaratkan bby

Ank sy pnh kne mse lahir... Kdang2 cm berair color kuning benda tu.. Tp kjap je hosptl bg ubt soh sapu... Awk g la hosptl or klink.. Nt dpt ubt sapu..

gi klinik my dear.. panya pakar.. kami bukan pakar kt sini xleh main diagnos or petik nyala jek.. 😊

Sesungguhnya klinik itu wujud kak. Doktor itu wujud. Refer la sana 🤦🏻‍♀️

4y ago

kannn.. jangan tanya org sembarangan kat sini.. nnt dorg bg suggestion tok nenek depa 😆😆

yg perlu sis buat adalah bertanya dgn doktor, minta ubat dgn doktor..😅

bawak cek klinik dulu sis refer doktor

refer klinik..

refer klinik