20w 5d

Firts prggy, Nk tye knp rse sakit kt pyudara sblh kiri? Normal ke mcm tu? Sbb xprnh rse skit mcm ni..

6 Balas

Memang normal..sbb breast kita hasilkan susu..breast akan mmbesar sikit2...pakai bra yg sesuai

Sbb nak ade susu.. Sbb to breast kita akn sakit.. Susu to da mula fom skrg..

Normal je. Sbb sy pun sakit jgk dlu. Pilih bra yg sesuai okay 😊

5y ago

Oo.. Dulu bra yg ad span, skrg yg xde span dh.. 🙂

Normal sis. Breast akan rasa tak selesa, kadang-kadang gatal.

5y ago

Oo Bru hrini rse skit tu lain mcm.. sbb mse 2-3 bln prnh rse skt tu 2belah. tp ni skt lg tu oun skt sblah je..

Normal sis.. Biasala prgy ne breast bgkak..

Normal sis. Mungkin sbb nak produce susu