Positif da ke nie

Nk tye klu mcm nie memg da cnfirm positif kn..yg atas skli wktu 20 hri buln..naik 2 line tp samar sgt..yg ke 2..cek wktu 22 hri buln..sme jgak samar..yg bwah skli..cek ptg td..samar jgak..tp da mkin terang..

Positif da ke nie
16 Balas

Alhamdulillah... mmg dah nampak tu.. inshaAllah.. memang +ve dah tu.. tahniah2.. boleh kire dah berape week.. 5 atau 6w dh blh scan.. blh tgk kedudukan kantung... jnin 7w dh nmpk atas org jgklah..9w dh blh dgr heartbeat.. pape pun jaga mkn.. jaga diri.. jgn lupe mkn acid folic.. susu jgn tggal.. mkn makanan sihat.. bykn rehat..

Cuba guna clear blue. Tp kena maklum, clear blue sgt sensitive pada HCG. Kalau guna test kit yang murah, tapi detect. Maksudnya memang pregnant la tu. Kalau doctor sy, suruh check lepas 2-3 minggu lewat period.

Tahniah sis! Boleh pergi klinik scan dan buat buku pink terus👏🏻 jaga pemakanan ye, jgn makan makanan yg tajam. Jangan buat kerja berat time awal2 ni. Moga dimudahkan segala urusan ye🤲🏻❤️

TAHNIAH sis🤗 lw dh da peningkatan dri samar ke terang...tu dh positif 😊 saya pn sblm ni cmtu jgk😁 yg penting jgn buat kerja berat2...jaga mkn...jgn stress...

in Sha Allah positive..seeloknye disarankan check awal pg dgn air kencing yg pertama, baru betul

positif dah tu, inshaa Allah makin lama makin terang. Jangan buat kerja berat2. take care ye.

Alhamdulillah, tahniah ya sis! Jaga kandungan bebaik... ❤️❤️

iye.. +ve dah tu.. tahniah bakal mommy..

tahniah sis..positive .take care tau!

positif sis alhamdulillah tahniah