Keliru #mohon bantuan

Saya depo tp first cek waktu subuh double line...da 2 mnggu lbh cek waktu yg sme satu line ade spe2 x jd mcm sye nie...sye keliru sme ade sye nie ngndung atau x??tp sye ade tanda² sakit pde payu dara,jerawat naek x hilng²,sakit perut,selera makan mkin brtmbh2,mood x stabil...ade x yg mengalaminye

5 Balas

Kdg2 tu tanda nk period juga. Ada je alami mcmtu tiba2 period pulak Dah scan tgok mcm mana Mana tahu ada npk kantung

11mo ago

ari tu scn xde lgi 20 ni scn lgi

test la lagi untuk pastikan.. beli je bnyk2 pregnancy test tuu. kalau naik double line lgi means btul2 pregnant .

11mo ago

da sis last 10 bli ...neg jgk...tggu jela apoimnt scn

mcm saya sis cuma itu tiba tiba preod pulk

11mo ago

owh kwan sye 3 kli cek 2 positif kli 3 negetif...scan swasta 4 buln da...tp xde mual xde ape

Awak test guna brand apa

11mo ago

tp guna yg farmsi neg sis😆😆

test pakai brand apa?

11mo ago

org kata mama perfect tu tipu..better cek pakai disclosure , dip n tell or yang mahal clearblue la