Kembali bersama suami

Nk tnye,mcm mne ibu2 yg dh habis pantang kembali bersama dgn suami? Mcm mne nk hilangkan rse seram,takut,nyilu lg2 kt tmpt jahit tu..mind set risau jahitan atau daging yg bercantum tu tertetas semula dan rse mcm suami punya tu mcm makin besar plk.. ha ghisau😫😂

2 Balas

saya yg czer ni pun seram sbb sakitt. try bersama pun lepas 2-3 bulan camtu. sebab ada cucuk depo, rasa mcm bawah tu kering. so kena pakai pelincir. tp rasa mcm rahim tak cukup kecut lg sbb lepas bersama tu sakit pinggang lain macam. lepas 5-6 bulan baru rasa ok sikit huhu

lepas habis pantang terus on👍