Sedihhh..

Hai Ibu2.. Normal Ke Klau Sakit Semasa Bersama? Sy Ad mslh kt bwh tu kurang air.. Xda Nafsu N Xda Air Jd Bila Bersama Rase pedih sgt2.. Smpai ngs2 bila bersama.. Dr awal khwin sapa laa bersalin hari tu tetap rse skit yg sme.. Cuma skrg sy x cuba lg cbb tgh Berpantang.. Lps pntang ni xtahu laa mcm mne. Msih lg trauma sakit bersama dn sakit bersalin.. Tp sy kesian kan suami.. Sy xmampu bg dia kepuasan.. Da sy sndri x rse puas dn nikmat.. Sy rse mcm sy ni x smpurna mcm perempuan kat luar sana.. Sy xda lgsung nafsu nk bersama.. Setiap kki suami mtk sy bg tp kdg2 terpaksa.. Sy x thu dah nk buat mcm mne, sy nk sgt puaskan suami dn dri sy sndri.. Perlu ke rujuk doc sakit puan utk kes mcm sy ni?

25 Balas

Masa mengandung anak 1st dulu nafsu seks mmg menurun sampai la lps bersalin, mmg x bersama langsung sbb xde feel tu plus takut sbb mengandung first kan.. lps baby umur setahun baru sy cuba cari nafsu tu dgn cara tgk filem blue. Sy tgk sorg², segan nak tgk dgn suami 😅 kesian dia.. alhamdulillah dia faham & alhamdulillah sy x ketagih pun nak tgk selalu..xde la pulak sy bygkan "pelakon2" tu semasa bersama cuma itu cara sy nak dptkan feel. Lps dpt anak no 2 baru nafsu tu kembali pulih spt sediakala 😅

Sis, biasanya lbh nikmat bersama suami selepas bersalin. Mudah capai klimaks. Ni kakak sy yg cakap. Tp memang betul sbb berlaku pada diri sy sendiri juga. Dan dah x berapa sakit klu bersama. Sy sebelum bersalin pun agak pedih2 juga bila bersama suami. Apalg bila ada rehat bbrpa hari x bersama. Memang rasa pedih dan lebam dkt bahagian bawah tu. Klimaks pun kdg2 dpt kdg2 xdpt. Tp syukur lepas bersalin, senang pula nak klimaks. Rehat lama2 drp bersama suami pun ok. Bawah tu dah x pedih dan x lebam bila bersama suami.

4y ago

Betul ke sis lebih nkmat lepas bersalin..? Sy harap sy dpt rse nikmat tu dn dpt puaskan suami..dah x sakit, pedih dn perit mcm sblm ni.. Harap sgt2 😭😭

Hahahahaa....sama lh, ada mood nk bsama, tp paling x 1 minggu skali sy tahan juga sakit n cuba untk penuhi pmintaan suami..lpas bsama mesty rasa sakit n ngilu, nk kata mking besar, mcm sama je saiz, nk kata mking sempit x juga rsa nya🤣🤣🤣...time suami mintak, x blh penuhi rsa bsalah sgat, kdang2 dia mintak sy main2 n pegangn smpai dia ttido..😭😭😭suami ckp x kisah, tp sy rsa bsalah sgat2, n slalu mintak maaf bkali2

4y ago

Kan sis.. Kesian kat suami xdpt puaskan dia..mcm suami sy pun mcm tu dia ckp ok2 je.. Tp dalam hati dia sy xthu mcm mne.. Mgkin dia pun terseksa.. Dh laa suami sy muda 5 thun dr sy.. Sy tkt dye berubah hati.. 😭 😭

Saya pun kadang2 sakit juga bila bersama suami tgh preggy ni . Tapi esok nya dah okay dah .. cuma saya susah nk klimaks masa preggy ni , dulu masa tak preggy senang je smpi .. takpe , maybe lepas bersalin awak senang nk capai klimaks tu .. takpun masa tgh bersama tu awak try kemut kuat sikit ,, mgkin nnti dpt tmpt G spot tu .. pape pun , kalau tk boleh , jumpa la doc okey :)

Pernah jadi kt sy..sy berkahwin lg lepas suami meninggal dunia..malam perkahwinan tu pedih sgt2 bila bersama suami...xpernah rasa sakit mcm tu even masa pecah dara dgn suami pertama dulu..mmg kering langsung xde air..puncanya sbb sy minum kopi kacip fatimah..sy minum byk2 air masak..sehari dlm 3 ke 4 liter..lepas tu barula ok sis..sampaila skrg

same here.. dr awal kawin. sampai skrg mngandung dh 7bln tak pernah skali pon rse klimaks mcm mna.. haha.. kesian dkat suami. letih nak naikkan nfsu kite sedangkan dye tgok kite seksi sikit pon dah tak sabar2. dulu pakai durex still pedih2 jugak. skrg pakai ky jelly mcm ok skit la.. but still waiting for the klimax part tu. susah nau... hahahahaha..

4y ago

kan.. penah nk jumpa pakar tp mhal sgt bayaran. nk crite dkt doktor kk mse checkup bby pom segan sbb bilik doktor2 tu xasing. org sbelah boleh dgr. mse nk pecah dara dlu lg laa.. rse mcm isi dlm tu tertarik skali. seriau bila pkirkan balik. btw klau sis dh jumpa solution mohon share jugak ye. xtaw dh nk rujuk mne.. igtkn sy sorg je y ad mslah mcm ni.. huhu

Xpernah experience sbb sye mmg jenis yg banyak air. Stim skit je suami foreplay skit je basah lencun da bawah tu😂 penting utk suami isteri sama² capai klimaks utk kepuasan seks bersama. Maybe boleh consult further dgn doc psal ni. Mungkin doc boleh bagi suggestion yg lagi baik.

Cube cek dgn doc pakar puan.. Sbb awak ckap sakit dri awal kawen smpai da prgnant masih sakit.. Sampai nggis2 sakit.. Jarang org sakit pedih smpai lama mcm tu..selalu mase awal2 je "pecah dara".. G doc cek tgok k..sy doakan semoga masalah ni dpt penyelesaiannye..

Pernah baca luahan mcmni di iiumc. Tt tu pengidap 'mati putik'. Sy tak tau rasa mati putik tu mcm mana tp tt yg meluah dlm iiumc tu ada bgtau lebih kurang gini apa yg dialaminya.

4y ago

Mati putik?? 😭😭

saya sarankan sis minta suami puaskan dulu sampai keluar air. cth ; jilat atau gosok miss V sis dulu. then, dah puas boleh proceed penetration 😊

4y ago

Xjalan jgk sis.. 😄