bersama suami

bersama suami, saya dah 2 bulan lebih bersalin, tapi husb sy dh start cuit² meminta nk bersama. Tapi, saya rse takut nk bersama, tmpt jahit tu pun kekadang terasa ngilu lg. kesian pulak dkt husb, dh lme sgt puasa. tp tula nafsu laki time bini dlm pantang ni lain mcm. Jadi takut sakit or terkoyak je 😣 ada tak tips nk hilangkn rse takut..? #firstmom

1 Balas

Maaf takde tips sbb mengalami benda yg sama. Walaupun saya czer tapi tetap rasa ngilu. Jadi saya cuba bincang dgn suami untuk puasa sekurang2nya 4 bulan. Alhamdulillahh dia faham.

11mo ago

ohh saya normal sis, jahit wlaupun xbyk. skrg luka jahitan tu dh okey. tp still rse ngilu n takut.