Bersama lepas bersalin

Salunya lepas brsalin pantang dgn suami 100 ari kn..Ada x ibu2 yg brsalin normal & kna jahit brsama awal..Sy baru sebulan brsalin & skng jauh dgn suami..Bulan depan baru duduk smula dgn suami..Sy mcm risau & takut pulak nk brsama nt sbb kna jahit.?..Mcm mna yea?

2 Balas

Rasanya 100hari slalunya luka sda smbuh.. klu dpt msa bpntang tu sis berurut..mnta tukang urut tu cek rahim juga.. kdg2 klu rahim jatuh itu lg sakit nk bsama..

100 harii 2 kre ok dah 2 sis.. Tp cek dulu Rahim tgok ok ke x . g ngurut sng cita ... Bidan kta ok rhim ok .. Boleh da 2 sis ..