pregnancy test 2 line sblum date period

hi, nk tnye td g klinik sbb prut rse mcm sengugut.. last period 17/12 aritu.. lps tu 13/1 tergerak nk cek pregnancy test 2 line mcm x cye dh 3 hari cek mmg 2 line.. td g klinik doc tnye ble last period ble bgthu dia ckp blm ckup sbln lg xkn dh 2 line.. dia sruh dtg lgi 2 mggu sbb cpt sgt dia pun plik sbb blum smpai sbln lgi dh 2 line.. normal ke mcm tu.. doc bg ubt gastrik jer.. xde sruh test upt pun

2 Balas

Normal. Klinik memang selalu tunggu period lewat. Biar betul2 confirm. Awal2 takut kandungan xmenjadi.