keguguran

Hi nk tnye, sy pregnant 18 weeks dan baby disahkan meninggal dlm perut. Esok pagi kena induce. Usually lps kena induce kena tgu brp lama yea utk baby keluar sendiri.. tq semua utk sudi jawab..

2 Balas

Saya minta maaf ya puan sebab saya tak lalui apa yang puan lalui. Tapi saya yakin ada ibu lain yang pernah lalui seperti puan dalam komuniti TAP ni. Jom mommy lain kongsikan di sini ya...mg d pmudahkan segalanya..aamiin...

Ikut atas org tu sndr sis... Ade yg cpt ad yg lmbt... Sy induce ubt yg ke3 bru rasa sakit.... Sakit 2jam terus bersalin... Time tu sy 16week...doa Bnyk2 ye semoga dimudahkn urusan