pregnant or tak

Hi, nk tnye semua yang ade dalam ni sy ni x period da 9 hari lewat last period 18 aug. Check asik - ve tp belom ade masa utk pergi check doc.. ngidam mcm2 tu kemaian lg. Tekak rasa x sedap manjang. Tido malam pinggang sakit. Pregnant or tak??

2 Balas

Sy pon lewat 15hari..smlm ttbe adda brownish spotting. Maybe hormon sis. Papepon ..semoga berjaya pregnant..aamiin.

4y ago

Untuk anak 1st..sy delay 8hari bru sy cek .anak no 2 dlm 3 4 hari. Anak ke3..sy tak delay. 1minggu sblom period sy dh cek tgok positif.

Kena g check dlu bru thu pregnant or x sbb ada yg simptom mcm pregnant tp sbrnya nk period je