Kuat Tido

Assalamualaikum..Hye mommy semua.. Boleh tau tak,camne sikap kuat tido kalau pregnant??sy x sure lg pregnant or x,tp sy da hmpir 2 bln x period..selama ni period teratur & x prnah delay..so nk taw la,kalau simpton kerap tido masa bila ye??sy da 4 hari ni,asyik tido wktu tgh hari walaupon cuaca pnas,dan bila mlm sy asyik tido awal dlm jam 9 lbih dah tido..

7 Balas

Wasalam ....dah 2 bulan sis xperiod ya ...nnti sis dah cek upt bagi tau pregnant @tak ya...sy dah sebulan xdtg ..badan pun rasa xlarat je ...mls nk cek upt lg .. period sy dtg xmenentu... kadang awal kadang lmbt .

4y ago

In sha Allah nnti sy update..sbb x cek lg..tnggu genap 2 bulan,klau msih x period,bru cek🤗

Try test upt tgok...mna tw dh ad...mmg kuat tdo....tdo tu kalah org buat kja...mai tgah hri mmg msa nk lena ja...buat kja ckit ja...dh penat...klau baring² mmg lena trus

4y ago

Hehe in sha Allah..moga ade rzki sy..tq sis

Sy tdo xkira Masa...dlm ddk kt sofa pun boleh tdo..tido sedap sgt...malas..sy pun tdur awal klu mlm KUL 9 da gud nite...

4y ago

Ow..hehe🤭

buat urine test sis. kalau dr simptom2 ni mana boleb detect sis.

4y ago

Hahhaa btol2..

Better sis buat upt.

Baik buat upt sis..

Try buat upt