Ovulation test pening

Hi....nk tnye ni☺️....spttnye sye dtg bulan 14/9 klau ikot kn bulan lps trikh ni lh....xpi skrg xdtg lg lah....lps tu hari ni sje sye test gune test kesuburan tu...soalan sye knpe dye naik 2line....?klau ikot kn xnaik dua line kn cbb time2 ni bukan time subur ikotkn....sape bole tahu...ke skrg sye tgh subur xpi ikotkn skunk sye dtg bulan bukan subur dah🤭

1 Balas

sy ade pengalaman mcm sis, dan lps pakai opk sy try upt plak.. finally, result dia pregnant.. huhu.. semoga ade rezki sis juga mcm sy ☺️

4y ago

hehee.. ok ur welcome dear 💕