Sekadar bertanya

Hi mommy nak tnye skrg sye 36w 5d doktor sye sroh sye bersalin waktu 39w yg sye tak paham cth klau xde sakit atau tande still kene dtg serah diri jugak ke time tu ye sye first mom , ade ke yg mcm sye ni jugak #bantujawab #Sharing_dong_Bund

3 Balas

Sy skrg 32w. Doc suruh sy serah diri jgk tp 37w. Sbb high risk, history pprom. Pernah air ketuban pecah awal sewaktu 21w. N gbs carrier

2mo ago

Semoga doa yg baik berbalik dkt awk jgk ❤️

sllu nya kalau doc suruh serah dri sllu nya ada msalah kshatan. ada risiko yg lain juga

2mo ago

cth cam ada sngkut gdm,bp tinggi,hb low and etc. masa doc ckap haritu sis ada tanya tak kenapa kena serah dri pd 39w? mcm sya ada sngkut gdm on diet. kna serah dri 40w kalau msh tiada turun tanda. skrg dh 36w1d

knp dktr suruh serah diri 39w? ada mslh kesihatan ke

2mo ago

klu dktr kata serah diri 39w mesti ada sbb..klu bkn sbb ibu, sbb bby. dua tu saja. klu betul dktr suruh serah diri 39w..minta surat admission dari dktr. kat situ dia akn tulis reason knp kena serah diri