Pil perancang

Nk tnye andai kite termakan pil perancang 2x dlm satu hari tu mcm mne ey .....sye dh mkn pukul10 pgi.....xpi lupe pergi mkn lgi pukul2 sye ingt kn sye xmkn lgi.... cbb uruskan ank dkt hosptl jd kite ni mule lah kelam kabut.....#firstmom #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

next time sis blh tgk d pil tu ada huruf untuk hari 😂 tp kebiasaanya nurse suggest mkn wktu pkul 9 mlm kt kk sy😅 untuk soalan sis sy xtahu la,tp rsenye kena mkn esk mcm biase. cuma tkut period dtg sehari awl dri hari sebelum ni.

2y ago

itu lh sis kelam kabut jge ank sakit dkt hosptl.....blik tu tnye husband hri ni hari ape dye plk ckp hari rabu sedang kn hari selasa....sye pon trus tgok ubt ha! rabu xmkn lg trus telan.....tpedaya dgn husband....hahaaaa..habis esk punye ubt sye telan...