Full House Wife

Sye da 4 tahun jdi suri rumah sepenuh mase..ank sorg.. 3 tahun.. Skg tgh pregy 4 bulan.. Ikot kn na kje.. Tp memandg kn bnyk halangan yg tak bole sye ketepi kn.. Sye ni dduk jauh dri family.. Kwin pn dgn org jauh.. Sye xde kwn kt sini.. Xde tmn na brbual.. Ada suami pn.. Balik kerja main game.. Smpai mse tdo.. Sye ni teringin na ada me time sndri.. Klau dlu dduk dkt ngn family..boleh laa ajk adk brdik kluar jln2.. Sbb xde kwn kn.. Tp ni da dduk jauh dri family.. Xthu na ajk spe.. Thu drive... Tp x thu jln area sni.. Klau suami x bwk jln keluar.. Sye pn dduk jela rumah.. Transport pn ada 1 je.. Klau x.. Nak jgk berani kn diri kluar sndri.. 4 tahun rutin yg sme Hari2.. Bosan..kesimpulan kehidupan ni sgt lonely.. Sje na meluah kn perasaan.. Ibu pregy emo.. ?

1 Balas

Kalau sy jdi sis , sy jalan je tmpt yg biasa suami bw , heheh mcm sy hw n tranpostt pn satu je, sy pergi kt tmpt yg biasa suami bw, kalau g kdai beli brg or jln jln cuci mata pon dh rs happy, sbb mmg kite kena ade me time sndri sis, anak sis tu jdikan mcm kwn sndri bw je die window shopping skli, heheh... n fyi klo boleh ckp je terus terang kt suami time preggy ni klo blh bykkn laa bg attemtion kat sis n ketepikan game kjap;) kdg kdg pasal game ni blh bw gduh wooo heheh