pasal nenas!

nk tnye nenas sbnar nya bole mkn ke or tak bole time preggy..? sbb sy dari bby first smpai nk masuk yg ke3 dlm perut nie tak jamah lgsg pun buah nenas.. pdahal nafsu nk mkn tu ade..tpy dgr2 org ckp nenas tu tajam.. tak elok tuk awl khamilan..

1 Balas

sis..untuk kebaikkan baby..jngn makan nenas bhaya..kalo tringin nk mkn jgk mntk nasihat doktor dlu..sbb kita xthu keadaan badan kita mcam mana..apa2 mnth nasiht doktor dlu..

5y ago

sama2😊