NENAS

Tak penah suke mkn nenas...seumur hidup ni bole kire bp Kali je makan buah Ni... Tp arini Teringin benar nk mkn nenas cicah kuah rojak...smpi trkelua² air liur dlm molot mintak suami belikn???.. Now 28week 3days...bole je kn mkn nenas??

4 Balas

Boleh sis...tp jgn byk sgt ya...sbg peringatan...sy hr tu mkn gk...msa tu 8w..alhamdulillah ok..ambik ckup syarat 2 3 kping je.

Makan buat rasa je sis. Amik sikit2 je. Kdg yg sedap kat kita ni, belum tentu elok utk si kecik dlm perut tu. Huhu

Makan je..tapi berpada-pada

tq sis