najis baby minum susu formula

Nk tnye mummy2 yg berpengalaman, baby sy 4months fully formula milk. Normal ke najis dia wrna cmtu ? Sy bru tukar susu frisolac comfort xsmpai sminggu lgi . Dua hari lepas najis dia kuning elok tp mlm ni wrna cmtu terus sy gelabah. Yg kuning2 klua msa last2 dia dh nk hbis popo. Baby sy mmg ad problem nk popo slalu 2 3 4 hari skali n doc pakar yg suggest susu frisolac comfort. Harap mummy dpt membantu sy risau ni kena bwk p klinik ke takyah ?

najis baby minum susu formula
3 Balas

sis, saya dengan rendah hati minta sis delete gambar ini. boleh tunjuk najis baby.. tapi jangan la tunjuk private part baby tu. ada orang laki juga guna apps ini. Ada pedophile juge dalam dunia ni. Saya cuma nasihat demi kebaikan.

aiyaa sis.. bole tunjuk saja najis baby , private part tu tutup lah sis.. 🥺

cbe sis refer kat gmbr ni. kalau ikut mata saya, wrne greenish tan. normal